Сложи буџет по својој мјери - Нова банка омогућила плаћање на рате без камате

Г.С.
Сложи буџет по својој мјери - Нова банка омогућила плаћање на рате без камате

Нова банка наставља са унапређењем својих услуга, нудећи корисницима иновативна рјешења за једноставније управљање финансијама. Корисници Mastercard World Super Nova кредитних картица добили су нову погодност – могућност подјеле трансакција на рате, без камате, користећи мобилно и електронско банкарство путем Smart Nova апликације.

Ова функционалност омогућава корисницима да трансакције направљене на POS терминалима у земљи и иностранству, као и путем интернета, подијеле на 3, 6, 12, 18, 24 или 36 рата. Услов за ову опцију је да трансакција износи 50,00 КМ и више, а подјелу је могуће извршити до краја мјесеца у којем је трансакција прокњижена. Посебна погодност ове функционалности је што се подјела на рате не врши код трговца, већ корисник сам управља процесом кроз своју Smart Nova апликацију, што даје додатну флексибилност и контролу над потрошњом.

Покретање нове функционалности прати и промотивна кампања под називом “Сложи буџет по својој мјери”, која за циљ има да кориснике додатно информише и охрабри да искористе ову погодност за једноставније финансијско управљање.

„Нова банка још једном показује своју посвећеност пружању дигиталних рјешења која олакшавају свакодневне финансијске активности својим корисницима. Поносни смо што континуирано унапређујемо наше услуге, а нова функционалност подјеле на рате само је један од корака ка модернизацији и дигитализацији нашег пословања. Ми ћемо и даље улагати напоре да останемо лидер у пружању дигиталних услуга на тржишту Босне и Херцеговине”, изјавио је Стефан Пајић, руководилац корпоративних комуникација Нове банке.

Накнаде за ову услугу зависе од броја рата: 4% од износа трансакције за мањи број рата, док се код већег броја рата наплаћује накнада од 6%. Ова флексибилна опција осмишљена је да помогне корисницима да лакше планирају своје буџете и прилагоде динамику отплате својим потребама, уз минималне трошкове.

Осим ове новине, Smart Nova апликација нуди широк спектар услуга које омогућавају корисницима да управљају својим финансијама без потребе за одласком у банку. Кроз апликацију је могуће вршити интерна и стандардна плаћања, управљати девизним рачунима, радити конверзију валута, прегледати картичне и текуће рачуне, као и креирати шаблоне за лакше плаћање. Поред тога, корисницима је доступна и функција Cash Nova, Е-Wallet, директна комуникација са Банком путем инбоџа, као и информације о пословницама и АТМ уређајима. Више информација о свим функционалностима корисници могу добити путем web странице www.novabanka.com или позивом на бесплатан инфо телефон 080050011.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана