Слободан дан за запослене UniCredit bankе Бања Лука - родитеље првачића и родитеље дјеце која полазе у вртић

Г.С.
Слободан дан за запослене UniCredit bankе Бања Лука - родитеље првачића и родитеље дјеце која полазе у вртић

UniCredit bankа Бања Лука, као послодавац који цијени и препознајте важност сваког појединца, посвећена је томе да својим запосленима пружи подршку у свим важним животним тренуцима.

Један од њих свакако је и полазак дјетета у први разред основне школе, који представља почетак нове етапе живота, не само за дијете које полази у школу, него и за цијелу породицу.

Колико је првачићима важно да за њихов "велики дан" са њима буду они у које имају највише повјерења, а то су родитељи, тако је и родитељима важно да овај тренутак никако не пропусте.

UniCreditова брига о запосленима и њиховим породицама се огледа и кроз пружање додатног плаћеног одсуства за родитеље првачића, како би и родитељима и дјеци омогућили да овај важан тренутак прославе заједно. Право на плаћено одсуство запослених UniCredit bankе Бања Лука остварују и родитељи дјеце која први пут полазе у вртић.

"Ово је само један од начина којим показујемо посвећеност вриједностима које UniCredit његује - интегритету и бризи о својим запосленима. Важни животни тренуци, попут вјенчања, рођења дјетета и очинског допуста у трајању од 20 дана, као и полазак дјетета у школу или вртић, једнако су важни и нама, као одговорном послодавцу. Тренутке које најдуже памтимо везани су за оне који нам значе највише, зато је важно да их проводимо заједно.", изјавила је Јасминка Бајић, чланица Управе UniCredit Bank а.д. Бања Лука.

Поред дана плаћеног одсуства, UniCredit bankа Бања Лука за првачиће је припремила мали знак пажње - пакете са школским прибором и опремом, за добар старт нове школске године. Такође, за првачиће је организован и обилазак Централе UniCredit bankе Бања Лука и дружење уз, за овај узраст, прилагођену, едукацију, коју су водили запослени Банке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана