Слобода Мићаловић подржала хуманитарну акцију

Срна
Foto: ГС Архива

БАЊАЛУКА - Једна од најпознатијих српских глумица Слобода Мићаловић подржала је хуманитарну акцију у Републици Српској "С љубављу храбрим срцима", коју традиционално сваке године подржавају афирмисани културни и спортски радници. "Мала подршка за велике осмехе наших малишана", рекла је у видео-поруци српска глумица.

Мићаловићева је позвала грађане да позову хуманитарни број 1411 и дарују једну КМ за набавку возила за дјецу са интелектуалним потешкоћама.

"С љубављу храбрим срцима!", поручила је Мићаловићева.

Циљ овогодишње акције "С љубављу храбрим срцима" јесте да буде сакупљен новац за куповину возила за 33 удружења у оквиру Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима из Републике Српске.

Позивом на хуманитарни број 1411, који је активан до 31. децембра, сви који желе могу да донирају једну КМ за набавку превоза за 1.800 дјеце са интелектуалним тешкоћама у Републици Српској.

Новац може бити уплаћен и на рачун посебних намјена "С љубављу храбрим срцима" број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука који је отворило Министарство финансија Републике Српске.

Хуманитарна акција "С љубављу храбрим срцима" организује се 12. пут под покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана