Школарце за школу спремите, на рате трошкове подијелите

Г.С.
Школарце за школу спремите, на рате трошкове подијелите

Ближи нам се почетак школске године, а осим еуфорије родитеља, јер њихови школарци сједају у школске клупе, овај период углавном прате и повећани трошкови. Уколико за школу спремате више школараца, онда је оптерећење за кућни буџет још веће.

Да бисте спремно дочекали школско звоно, а истовремено смањили једнократно оптерећење на ваш буџет, предлажемо да користите све бенефите кредитних картица које омогућавају куповину на рате, без камата и накнада на преко 7000 продајних мјеста широм БиХ, укључујући трговце обуће, одјеће и опреме за школу.

Ово практично значи да кредитне картице UniCredit banke Banja Luka Лука, омогућавају да све трошкове које тренутно имате, отплатите динамиком која вама највише одговара. Број рата на који можете подијелити трансакцију коју обавите на мјесту куповине код одабраног трговца, доступни су на web страници Банке.

Приликом плаћања на продајном мјесту, на UniCredit POS терминалу, потребно је да одаберете број рата којима ћете отплатити одабрани производ или услугу (од 2 до 24 рате, у зависности од трговца) те трансакцију потврдите PIN-ом. Подјелу на рате на овај  начин, и то без накнаде,  могуће је извршити и директно на web shop-у, уколико куповину обављате онлине, код трговаца који нуде ову могућност.

Ипак, уколико се деси да сте у тренутку куповине заборавили на ову могућност или подјела трансакције на рате на продајном мјесту није могућа, то можете учинити накнадно - путем UniCredit m-bank апликације. Сваку вашу једнократну трансакцију у вриједности од 100 КМ до 10.000 КМ, било да је направљена на POS терминалу у радњи, онлајн трговини или на банкомату, можете подијелити минимално на три, а максимално на 24 рате, у зависности од износа трансакције и ваших потреба. Накнада за ову услугу обрачунава се у складу са важећом Тарифом накнада за производе и услуге у пословима са физичким лицима,-

Супер могућност кредитних картица јесте и њихово инстант издавање које клијенту омогућава да, одмах по потпису уговорне документације, исти дан може преузети и користити своју картицу за плаћања роба и услуга, као и користити све остале погодности које она доноси. Више информација о свим погодностима кориштења UniCredit кредитних картица пронађите овдје.

Уколико још увијек немате вашу UniCredit кредитну картицу, аплицирајте одмах путем web странице Банке или посјетите вама најближу филијалу Банке

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана