Серијал 'Српска кућа’ привлачи све више и више хуманитараца и људи доброг срца

АТВ
Серијал 'Српска кућа’ привлачи све више и више хуманитараца и људи доброг срца

ТВ Серијал 'Српска кућа' отворио је приче о судбинама три породице, Савић из Језера, Козаров из Дервенте и Савић из Бањалуке и свака од њих је на посебан начин испунила срца публике и инспирисала их на доброту, саосјећање и даривање.

Аутори и Фондација са поносом истичу да им се од премијере па до сада интензивно јављају, не само заитересовани привредници и компаније, него и појединци, који би у сваком смислу,  новчаном, те другим видовима помоћи, подржали рад и мисију пројекта 'Српска кућа – наш залог за будућност'. Осим тога, активно им се обраћају локалне заједнице и локални Центри за социјални рад, са жељом да 'српских кућа' и задовољних породица буде што више.

Поручују да је задовољство још веће када погледају резултате гледаности који биљеже изванредне резултате што иде у прилог ономе што су и поставили пред себе као циљ серијала – да што већи број људи чује за рад Фондације, упозна вриједне и честите породице из Српске, и отвори срца људи за племенитост и даривање. 

У петој епизоди видјећете наставак радова на кући породице Козаров. Срцем препуним жеља да шесторо дјеце самохраног оца Жељка Козарова живи безбрижно дјетињство, упркос неизмјерном губитку мајке, и чланови Фондације помогли су заједно са радницима, Жељковим пријатељима, комшијама и показали и своје вјештине.

Такође, откриће вам пројекат вртића 'Невен' из Бањалуке који је био инспирисан управо радом Фондације 'Српска кућа', пријатељством, те љубављу према породици и улагања у њено очување.

Са АТВ-а и из Фондације вас позивају да не пропустите наставак приче о три породице и узбудљив пут изградње њихових нових домова – у недјељу у 18 часова и 20 минута на АТВ-у!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана