Шеранић задовољан континуитетом вакцинација

Srna
Foto: Arhiva

БИЈЕЉИНА- Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић током данашње посјете Дому здравља Бијељина изразио је задовољство вакцинацијом против вируса корона која се у овој установи одвија у континуитету и захваљујући којој су постигнути одлични резултати у имунизацији становништва.

На састанку у просторијама Дома здравља Бијељина било је ријечи о пословању, активностима и организацији рада, као и стратешким циљевима ове здравствене установе, објављено је на сајту Дома здравља.

Шеранић се осврнуо на рад и пружање здравствених услуга у Дому здравља Бијељина током пандемије вируса корона, као и збрињавање великог броја пацијената у АРИ и ковид амбулантама.

Министар је са руководством Дома здравља Бијељина разговарао и о Приједлогу закона о здравственој заштити и новинама које он доноси за примарну здравствену заштиту.

Шеранић је претходно бијељинској Болници "Свети врачеви" уручио 10 монитора за праћење виталних параметара пацијената, истакавши да се настоји набављати опрема која може да се користи дугорочно у сврху превентивних мјера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана