Селак честитао 1. мај: Стабилна је она држава у којој су радници задовољни

ГС
Селак честитао 1. мај: Стабилна је она држава у којој су радници задовољни

БАЊАЛУКА - Поводом првог маја, Међународног празника рада, предсједник Социјалистичке партије Српске (СПС) Горан Селак упутио је честитку свим радницима и борцима за радничка права у Српској.

-Један од основних постулата политике СПС-а јесте непрестана борба за социјални мир и једнакост грађана, а та једнакост подразумијева подједнаку шансу за успјех и пристојна примања сваког запосленог човјека у Српској. У годинама пред нама, приоритет СПС-а ће бити константно повећање плата и пензија, запошљавање младих и демографско јачање друштва. Свим радницима и борцима за радничка права честитам Међународни празник рада - навео је лидер СПС-а у честитки.

Селак је додао да просперитет државе зависи и од личне сатисфакције сваког њеног грађанина.

-Стабилност државе и друштва зависи искључиво од појединачног задовољства сваког човјека. Колективитет не може у пуној мјери бити остварен, а држава успјешна, ако постоји макар један обесправљени грађанин. Зато је наша дужност да се непрестано боримо за сваког нашег човјека, који је у сталној и нераскидивој вези са државом. Благостање и права појединца нам морају бити важнији од свега, баш као што нам је и Српска изнад свега - закључио је Селак у честитки.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана