Седми Play Media Day трећег јуна у Бањалуци

ГС
Седми Play Media Day трећег јуна у Бањалуци

Седми по реду Play Media Day поново ће на један дан Бањалуку, позиционирати као регионални центар креативне индустрије!

Добро позната локација, CineStar Cinemas, Делта Планет Бања Лука, окупиће 03. јуна 2022. неке од најзначајнијих стручњака и предавача из области креативне индустрије региона и свијета, као и више стотина учесника из БиХ и региона, који са нестрпљењем чекају нови сусрет у граду на Врбасу! Котизације од данас доступне на www.playmediaday.com

Након изазовног периода узрокованог пандемијом Ковид-19, представници креативне индустрије региона и свијета с нестрпљењем чекају нова дружења и прилике за повезивање и едукацију, без дистанце, те која нису искључиво у онлајн форматима. 

На мапи ових догађаја је свакако и Play Media Day 07, а из Play Team-а, који је организатор регионалног комуникацијског догађаја у Бањалуци, поручују да припремају квалитетан, разнолик и богат програм. 

Креативна директорица агенције Play Team и директорица програма Play Media Day регионалне конференције Дијана Тепшић истиче, да ће седми по реду Play Media Day сигурно оправдати очекивања многобројних учесника, гостију и предавача.

"Након што смо у континуитету одржали наш сада већ препознатљив регионални комуникацијски догађај, упркос свим изазовима и глобалној кризи узрокованој пандемијом, ове године се враћамо са много већим могућностима и већим бројем посјетилаца у самом конференцијском простору. Представници креативне индустрије су жељни да се сусретну са својим сарадницима, партнерима, пријатељима, али и да се едукују и сазнају нове трендове из области маркетинга, ПР-а, медија, дизајна, подцаста и других сродних тема из шаролике креативне индустрије", истиче Дијана Тепшић.

Вриједно припремамо програм, те ћемо у наредном периоду и представити сам садржај, предаваче, панелисте и теме, као и додатне забавне сегменте, које припремамо, јер желимо да на посебан начин обиљежимо 7. рођендан. Play Media Day је идеалан спој едукације, дружења, пословних сарадњи и забаве и ко једном дође, долази сваке године и то је један од многобројних разлога зашто и ове године треба посјетити седми Play Media Day" додаје Тепшић.

Конференцији ће претходити и низ едукација за младе, које ће организатори конференције - Play Team одржати током априла, маја и јуна, са 10 подкаст тимова из различитих градова Босне и Херцеговине, којима су потребне додатне вјештине и знања, те праксе, како би креирали још квалитетнији подкаст садржај и били атрактивнији свим љубитељима подкаста, као популарног и моћног медија. 

Ови млади таленти ће бити у прилици да презентују своје пројекте учесницима догађаја и добију значајан медијски простор и промоцију.

Већ седам година у низу, слоган препознатљивог регионалног комуникацијског догађаја је  "Комуникација је бесконачна", а већ сада влада велико интересовање учесника за учешћем на овом едукативном догађају. 

Котизације по акцијским цијенама су доступне од данас на www.playmediaday.com, те сви учесници своје мјесто могу обезбиједити на вријеме. 

Play Media Day 07 се реализује захваљујући подршци Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), пројекта којег имплементира Међународна организација за миграције (ИОМ), а којег финансира Аустријска развојна сарадња. 

Догађај су подржали и Делегација ЕУ у БиХ, ОСЦЕ, Мастерkард, WAI Moment, Старопрамен, као и Сара вода, Телеклик и Трион Тел.

Видимо се на Play Media Day 07!
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана