Са сезонском картом ОЦ "Јахорина" скијање и у Црној Гори

Срна
Foto: Срна

ХЕРЦЕГ НОВИ- Извршни директор Скијалишта Црне Горе Ђуро Милошевић и директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић данас су у Херцег Новом потписали уговор о сезонским ски-картама с циљем умрежавања два регионална планинска центра.

"Овим уговором сви љубитељи скијања и купци сезонског паса за Ски-центар Колашин 1600, Ски-центар Вучје и Ски-центар Савин Кук моћи ће три дана бесплатно да скијају у ОЦ `Јахорина`", рекао је Милошевић.

Ова јединствена понуда важиће и за све скијаше ОЦ "Јахорина" који ће имати прилику да ове зиме искусе адреналинске моменте на ски-стазама у Црној Гори.

Директор ОЦ "Јахорина" Дејан Љевнаић истакао је значај повезивања два ски-центра који су међу најпопуларнијим на Балкану.

"Ово радимо са жељом да се понашамо као ски-центри у иностранству. Нама је циљ да са нашим сезонским пасом скијаши могу да скијају на бар 1.000 километара стаза. Наша визија је да се удруже скијалишта из региона, да постанемо једно тржиште. То је идеја којој тежимо, да један ски-пас важи за цијели регион. Конкуренцију претварамо у партнера и то је модел који омогућава комфор скијашима", поручио је Љевнаић.

Данашња прес-конференција у Портоновом послужила је и као прилика за промоцију "Ски Ју магазина", који представља јединствени водич за све љубитеље зимских спортова у региону, а и шире.

"Користимо то што немамо језичке баријере. Циљ нам је да ски-магазин излази једном годишње, да окупимо све скијаше на једном мјесту и да им дамо комплетне информације о свим ски-центрима, смјештају, превозу, ресторанима и новим младим такмичарима", истакао је Љевнаић.

Скијалишта Црне Горе су и ове године омогућила куповину сезонског ски паса по акцијским цијенама.

Цијена сезонског ски паса до 1. новембра износи 250 евра за одрасле и 150 евра за дјецу до 14 година

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана