Са јахоринском ски картом може да се скија од Словеније до Румуније

ГС
Foto: ОЦ Јахорина

ЈАХОРИНА - Углед најмодернијег ски центра у југоисточној Европи Олимпијски центар Јахорина оправдао је потписивањем многобројних споразума о међусобном важењу ски карата у европским ски центрима.

Након Црне Горе и Словеније ски карта са Јахорине сада важи и у румунском ски центру Синаиа.

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић рекао је да је ово велико признање за њих.

- Власници сезонске ски карте са Јахорине сада имају могућност скијања на више од 500 километара ски стаза у ски центрима широм Црне Горе, Словеније и Румуније. Оваквим сарадњама претварамо конкуренцију у партнера, а у интересу скијаша је да се у читавом региону скија са једном ски картом. Визија звана “1 ски пас за све екс Ју ски центре”, коју успешно остварујем у земљама бивше Југославије, сада је попримила додатну димензију. Ову идеју смо до сада успешно имплементирали на скијалиштима нашег региона, а сада и проширили овом сјајном сарадњом са скијалиштима у Румунији, која ће, сигуран сам, одушевити велики број скијаша. Идејом као што је ова спајамо не само ски центре и људе који воле скијање, него и учимо једни од других, имплементирајући нове идеје и пројекте који ће свим нашим посетиоцима пружити магично зимовање – истакао је Љевнаић.

Додао је да је највише поносан јер ове сезоне и када је био највећи шпиц од 10.000 скијаша на стазама Јахорине, није било гужве.

- Новим инвестицијама смо повећали капацитет скијалишта на 33.000 скијаша на сат и знатно допринели повећању квалитета наших услуга – нагласио је.

Мартовско скијање на јахоринским стазама међу скијашима познато је као најлепши период сваке зимске сезоне за уживање у сунцу, високом сњежном покривачу на беспрекорно уређеним стазама и пуном капацитету скијалишта када је реч о инсталацијама вертикалног транспорта.

Систем оснежавања је у погону током вечери а нове сњежне падавине су свакако обрадовале све љубитеље зиме те учиниле да услови за скијање на овој планини буду идеални.

-Дани су у мјесецу марту знатно дужи, заласци савршени, а дневно скијање, као и ноћно, феноменално.  Скијање у најсунчанијем зимском мјесецу обиљежиће и промо попуст под називом “ License to Chill”, који ће скијашима у периоду од 16. до 19. марта омогућити скијање по 30 одсто нижој цијени – кажу у ОЦ Јахорина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана