Рунић: Захваљујући Србији грађанима Дрвара враћена вјера у боље сутра

Срна
Foto: Агенције

ДРВАР - Начелник општине Дрвар Душица Рунић изјавила је да је, захваљујући Србији и предсједнику Александру Вучићу, грађанима Дрвара враћена вјера у боље сутра.

Рунићева је поводом 15. фебруара - Дана државности Србије, у име свих грађана Дрвара упутила искрене честитке предсједнику Вучићу, свим државницима и грађанима Србије. Она је у честитки истакла да је сигурна да ће друштвено-економска и политичка стабилност Србије наставити да јача и убудуће, на опште задовољство српског народа гдје год се налазио. "У наш град вратили сте вјеру у боље сутра, те својом несебичном подршком омогућујете останак и опстанак на овим просторима.

Иако територијално раздвојени, на овај важан дан осјећамо дубоку повезаност и нераскидиву везу са матицом Србијом, као дио нечега чему одувијек припадамо", истакла је Рунићева. Она је захвалила за несебичну подршку коју Србија пружа српском народу у Федерацији БиХ.

"Желим Вам добро здравље и успјех у даљем развоју земље", поручила је Рунићева. Сретење - Дан државности Србије обиљежава се у спомен на почетак Првог српског устанка /15. фебруар 1804. године/ и чин проглашења  Сретењског Устава Књажевине Србије 15. фебруар 1835. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана