Рекордна испорука воде у цистернама мјештанима Доњих Кола

СРНА
Рекордна испорука воде у цистернама мјештанима Доњих Кола

БАЊАЛУКА- Мјештанима бањалучке мјесне заједнице Доња Кола од почетка године до данас испоручено је путем цистерни 1.730 метара кубних воде, што је 3,5 пута више него што је испоручено 2020. године, рекао је градски менаџер Бојан Кресојевић.

. Он је оцијенио да је Градска управа адекватно одговорила изазовима усљед повећане потрошње воде у овој мјесној заједници.

Кресојевић је истакао да ће Градска управа у континуитету наставити испоруку 60 метара кубних воде дневно мјештанима Доњих Кола све док за тим буде постојала потреба, саопштено је из Градске управе.

"Како би се систем у потпуности стабилизовао, потребна је рационална потрошња и пријављивање нелегалне потрошње", рекао је Кресојевић.

Градска управа је апеловала на потрошаче да воду троше савјесно, наводећи да само рационална потрошња може довести до стабилизације система.

"Молимо грађане да пријављују злоупотребу воде са хидраната који су у надлежности Водовода Бањалука, јер то може довести до угрожавања редовног и континуираног снабдијевања потрошача водом", наводе из Градске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана