Рањени припадник САЈ-а отпуштен кући

Срна
Рањени припадник САЈ-а отпуштен кући

БИЈЕЉИНА- Припадник Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), који је рањен у Бијељини, отпуштен је из бијељинске Болнице „Свети врачеви“ у добром општем стању, са раном без знакова инфекције, изјавио је хирург Жељко Пејовић.

Пејовић је подсјетио да је полицајац, који је јуче отпуштен из Болнице „Свети врачеви“, у ову установу примљен у петак, 5. новембра, са прострелном раном лијеве наткољенице, без повреде кости.

-Требаће му још неких десетак дана за физикални третман и потпуно опорављен вратиће се у своју јединицу и нормалан живот - напоменуо је Пејовић.

Припадник Специјалне антитерористичке јединице чији су иницијали П.К. рањен је у Бијељини у покушају да заштити лице из овог града које је физички напало више лица са подручја Брчко дистрикта, саопштено је раније из Полицијске управе Бијељина.

Рањено је и лице из Брчког чији су иницијали О.П.

Припадници Полицијске управе Бијељина предали су јуче бијељинском Окружном јавном М.Е, који је осумњичен да је помагао у кривичном дјелу у којем је рањен припадник Специјалне антитерористичке јединице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана