Радници приједорског предузећа "почашћени" аутомобилима

ИнфоПриједор
Foto: ИнфоПриједор/Драган Стојнић

ПРИЈЕДОР - Прву деценију успјешног рада прославио је “Robini design d.o.o.”, приједорско предузеће које се бави дизајном и израдом намјештаја по мјери, а његови радници ће га посебно памтити.

Било је то успјешних десет година, током којих је име Робини постао бренд, препознатљив како према квалитету намјештаја који производе и врхунској услузи, тако и по односу према запосленима. Није рођендан ако нема поклона, па су овом приликом у “Робијину” поклоне добили најзаслужнији запослени. И то не било какве симболичне поклоне – већ аутомобиле!

Нове аутомобиле добили су Бојана Јовеш, Далибор Вржина и Јована Пилиповић.

Кључеве им је уручио директор предузећа Душко Шалабалија. Награђени радници кажу да јесу изненађени оваквом наградом, али напомињу и да се, „познавајући Душка, такво нешто могло и очекивати.“

Директор Шалабалија коментарисао је да је овај поклон његов начин да ода признање и покаже захвалност људима који су својим радом и приступом послу учинили да се "Робини" налази ту гдје јесте. Каже да нису биле пресудне само године рада, него и терет који су награђени преузели на себе и њихов однос према послу. По његовим ријечима, данас је права срећа окупити такав тим људи, пише ИнфоПриједор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана