Радници Градске управе Сарајево незадовољни ревизорским извјештајем, Карићеву криве јер се чека на пројекте

Срна
Радници Градске управе Сарајево незадовољни ревизорским извјештајем, Карићеву криве јер се чека на пројекте

САРАЈЕВО - Група запослених у Градској управи Сарајева изразила је незадовољство ревизорским извјештајем о пословању града за период од 2017. до 2019. године, истичући да тренутна градска администрација, на челу са Бењамином Карић још није реализовала најављене велике пројекте.

Незадовољни радници истичу да су сви пројекти, којима се поносе у Сарајеву урађени прије мандата Карићеве, те да од њих "угодно живе разни ухљеби и беспосличари".

"Карићева би требало да зна да у подрумима Вијећнице има реновиран Музеј, временску машину која чека датум отварања. Ми смо све завршили, ваше је да као што је био случај са Бистричком станицом само отворите", наводи се у писму незадовољних радника.

Они су у писму јавности истакли да се ревизорским извјештајем ревидира рад претходног градоначелника Сарајева Абдулаха Скаке, те наглашава да је он плод маште тренутне администрације града. "Направити споменик од седам метара висине и накнадно му тражити локацију једнако је као направити дијете па онда тражити мајку.

За тај неуспјех није крива политика него популистички нагон који Вас води", наводи се у писму. Они додају и да мандат тренутне администрације Сарајева пролази на исти начин као и најављени велики пројекти, док су, између осталог, идеје претходног руководства о реновирању боб стазе, изградње пјешачке стазе и чисте Миљацке, на чекању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана