Радмановић пожелио мир, здравље и благостање

СРНА
Радмановић пожелио мир, здравље и благостање

САРАЈЕВО- Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић честитао је Божић Његовој светости патријарху српском Порфирију и православним вјерницима поводом Божића уз жељу да најрадоснији хришћански празник дочекају у миру, здрављу и благостању.

"Свим вјерницима православне вјере желим да Божић дочекају у миру, здрављу и благостању у својим домовима", навео је Радмановић у честитки коју је упутио патријарху Порфирију, митрополитима, епископима, свештенству и монаштву и цјелокупном православном народу српском.

Он је истакао да је Божић симбол рађања, стварања и новог живота.

"Желим да овај празник дочекамо уједињени у својим молитвама и надама за избављење од свих недаћа и изазова са којима се суочавамо", поручио је Радмановић.

Он је пожелио да Божић све православце испуни духовним миром и вјером, а све друге људе добре воље топлином коју носи универзална порука овог великог хришћанског празника - о жртвовању за добро свијета, животној нади и спасењу људи.

"У тој нади поздрављам вас традиционалним хришћанским поздравом: "Христос се роди!", навео је Радмановић у божићној честитки.

Православни вјерници прослављају у суботу, 7. јануара, најрадоснији хришћански празник рођења Исуса Христа - Божић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана