Радионице о сајбер безбједности: Прва 3. априла у Приједору

Г.С.
Радионице о сајбер безбједности: Прва 3. априла у Приједору

Supernova и Гранско удружење за ICT Привредне коморе Републике Српске а уз стручну сарадњу са МУП-ом РС – Одјељењем за високотехнолошки криминал и Електротехничког факултета у Бањалуци организују низ стручних радионица са представницима МСП-ова и локалних заједница.

Прва радионица под називом “Сајбер безбједност и иновативне мрежне технологије у индустрији – Изазови и трендови” биће одржана у Приједору, 3. априла 2024. од 11 часова, на адреси Алеја Козарског одреда бр. 9 (канцеларија Подручне Привредне Коморе Бања Лука – Пословни Центар Приједор – ЦЕЛПАК).

-Позивамо да се на радионицу пријаве руководиоци или представници малих и средњих предузећа који се суочавају са дилемама у вези са информационом и сајбер безбједношћу у пословању као и безбједношћу својих система током процеса дигитализације и дигиталне трансформације у компанијама, посебно у контексту увођења ЕРП система и примјене нове генерације мрежних технологија- наводи се у позиву организатора.

Ово је јединствена стручна радионица са стручњацима и темама које сублимирају најновије трендове, примјере из праксе, стручну помоћ и искуства са савјетима за поступање у инцидентним ситуацијама.

Своје учешће на радионици можете пријавити најкасније до 03.04.2024. године на  овом линку.

За више информација можете се обратити на мејл: [email protected] или на телефон број 051/493-136.

У наредном периоду радионице ће бити одржане и у Бијељини, Добоју, Требињу, Источном Сарајеву и Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана