Прослава "World Snow Day" догађаја уз акцију "Хиљаду скија за нашу дјецу" и подршку компаније "TechnoAlpin"

ГС
Прослава "World Snow Day" догађаја уз акцију "Хиљаду скија за нашу дјецу"
Foto: ГС | Прослава "World Snow Day" догађаја уз акцију "Хиљаду скија за нашу дјецу"

ПАЛЕ - У Олимпијском бару на врху Јахорине, и 1.879 метара надморске, данас је, у присуству чак 100 малишана одржана званична додјела скија за дјецу, учеснике акције "Хиљаду скија за нашу дјецу", али и прослављен догађај под називом "World Snow Day", односно "Свјетски дан снијега".

Додјела скија из акције коју је покренуо директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љевнаић, подржала је компанија која је један од најзначајнијих, дугогодишњих партнера Друштва, компанија "TechnoAlpin", која је у ту сврху, али и с циљем љепше прославе божићних и новогодишњих празника, донирала чак 300 пари скија, чији ће остатак бити предат многобројним малишанима у додјелама које ће услиједити. Додјели од чак 100 пари скија претходила је конференција за медије, на којој су говорили директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љеванић, и Ерих Гамерер, директор компаније "TechnoAlpin".

Том приликом, Дејан Љевнаић, за присутне медије, изјавио је: "Данас посебну захвалност дугујем господину Ериху Гамереру, директору компаније "TechnoAlpin", који се налази овдје са нама. "TechnoAlpin" је компанија са којом имамо дугогодишњу, изврсну сарадњу, а која је данас прешла на потпуно други ниво. 

Компанија "TechnoAlpin" је за потребе акције, коју сам са задовољством покренуо, обезбиједила чак 300 пари скија, од којих ћемо трећину, данас у Олимпијском бару, додијелити малишанима који су нас, са родитељима, браћом и сестрама, посјетили у нашем ресторан-бару на врху Јахорине. 

Пресрећан сам што ћемо са једним од наших највећих партнера стварати бољу, љепшу и здравију будућност за нашу дјецу, а можда и нове скијаше који ће једнога дана бранити боје наше заставе у жељи за освајањем најсјајнијих одличја."

Додао је: "Велику захвалност у досадашњој реализацији акције "Хиљаду скија за нашу дјецу", такође, дугујем и многобројним партнерима Олимпијског центра Јахорина који су препознали значај исте, а који су до сада донирали велики број заиста одличних пари скија – "Галенс", "Россигнол", "М:тел", "Планет Бике", "Недомекс", "Бекамент", "Нелт", "Амига", "Ски савез Србије", "Удружење хотелијера Јахорине", "Бросс Градња", Владо Лучић, Недељко Елек, Ален Шеранић, Предраг Максимовић, Новица Мотика и Дадо Лулеџија."

Ерих Гамерер изразио је велико задовољство што је компанија "TechnoAlpin" дио даривања скија многобројној дјеци, као и велику радост што је директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љеванић, дошао на одличну идеју реализације пројекта "Хиљаду скија за нашу дјецу": 

"Данас је велики дан за "TechnoAlpin" компанију и Олимпијски центар Јахорина. Упутио бих искрене честитке Дејану и његовом тиму на организацији, која је беспријекорна. Сматрам да је оно што они раде заиста јединствено. Скијање почиње са дјецом, а наш циљ је управо да их подржимо у намјери да што више времена проводе на стазама. Препознајемо њихов значај на стазама, али и значај стаза у њиховој будућности, те смо због тога дали себи задатак да за њих обезбиједимо велики број скија, и на тај начин их позовемо на дружење на снијегу. Дјеца су истинска будућност скијања.  Акција "Хиљаду скија за нашу дјецу" сјајна је акција, и као такву је, са великим задовољством и поносом, подржавамо."

Након додјеле скија током које је уручено чак 100 пара изузетно квалитетних скија насмијаној дјечици, услиједила је журка која је удвостручила забаву у Олимпијском бару. 

У тачно 12х наступио је Дјечији хор "Врапчићи", чије су хитове наглас пјевали присутна дјеца, али и родитељи. Дјечије дружење, данас, 15.1, употпуњено је попустом од 50% на ски карте за јахоринске најмлађе посјетиоце.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана