Промоција књиге "У џеповима медијске стварности"

ГС
Промоција књиге "У џеповима медијске стварности"

Промоција књиге "У џеповима медијске стварности" аутора Борислава Вукојевића и Вука Вучетића биће одржана у четвртак, 20.октобра у 19 часова, у просторијама Факултета политичких наука у Бањалуци.

Ова књига представља покушај да се опишу, анализирају и расвијетле неке од најактуелнијих комуниколошких и медијских тема, кажу аутори.

Укупно 46 текстова који чине ову књигу разврстани су у шест сродних тематских поглавља – Медији и друштво, Анализа медија, Медијска писменост, Савремени медији, Лажне вијести и постистина, Приручник: корисни алати за читаоце.

Велика је већина текстова раније објављена на различитим онлајн платформама, али овако интегрисани у нову цјелину креирају један квалитетнији и свеобухватнији увид у стање у области савремених медија и комуникација.

Др Амер Џихана написао је о књизи: "Одабир тема у овој књизи, заправо, представља највећу предност ове публикације. Ово је публикација која се бави савременим комуникацијама и третира теме релевантне како за млађе генерације, тако и за све остале који су, драга срца или преко воље, принуђени да се сналазе у дигиталном медијском екосистему”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана