Проглашени добитници првог круга наградне игре „Супер Нова година"

Г.С.
Проглашени добитници првог круга наградне игре „Супер Нова година"

Нова банка, у сарадњи с компанијом Mastercard, организовала је наградну игру за све кориснике Mastercard World Super Nova дебитних и кредитних картица. компјутерско извлачење добитника првог круга наградне игре организовано је данас, 28. децембра 2023. године.

Путовање у Париз за двије особе добили су Бојана Васиљевић из Модриче те Ајла Тадић из Тузле. Мобилни уређај iPhone 15 добили су Никола Перишић из Гацка и Амсал Делалић из Тузле. Увијачем за косу Duson Airwrap Complete награђени су Невреса Бегић из Лукавца, те Бојан Митровић из Сокоца.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији Босне и Херцеговине, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чине један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда.

Други круг наградне игре „Супер Нова година" трајаће од 23. децембра 2023. до 23. јануара 2024. године, а извлачење добитника организоваће се 31. јануара 2024. године. Као и у првом кругу, креирање електронских купона вршиће се аутоматски из базе података, те за учешће у наградној игри није потребна додатна пријава. Правила наградне игре доступна су на њеб страници Нове банке www.novabanka.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана