Признања на међународном сајму туризма у Новом Саду

Срна
Признања на међународном сајму туризма у Новом Саду

БАЊАЛУКА - Центар за развој пољопривреде и села Бањалука освојио је три златне медаље и плакету на 53. Сајму туризма у Новом Саду, речено је Срни у овом центру.

На овогодишњем сајму у Новом Саду представио се Центар за развој пољопривреде и села, као и његове пословне јединице "Крајишка кућа" и Туристичко-рекреативни центар "Мањача".

У оквиру сајма, комисија коју чини група међународних и домаћих стручњака, оцјењивала је квалитет туристичко-угоститељских објеката и услуга, те Центру додијелила златну медаљу за посебан допринос развоју пољопривредне производње и развоју руралног простора града, наводе из Центра.

Центру је додијељена и златна медаља за посебан допринос развоју туристичке понуде града, златна медаља за изузетан допринос промовисању домаћих аутентичних производа, као и плакета за висок квалитет у пласману локалних, аутохтоних производа.

Међународни сајам туризма одржан је на Новосадском сајму од 17. до 19. новембра, а окупио је више од 250 учесника из Србије, земље партнера Црне Горе, из Републике Српске, БиХ, Сјеверне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака и Аустрије.

На тродневној манифестацији представили су се агенције, организације, институције, пословна удружења, туроператери, хотели, бање, национални паркови, осигуравајуће куће, јавна предузећа, винарије и дестилерије, као и мали произвођачи хране и пића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана