Приједорска Топлана спремно ушла у грејну сезону: Почетак раније због најаве лошијег времена

ГС
Приједорска Топлана спремно ушла у грејну сезону: Почетак раније због најаве лошијег времена

ПРИЈЕДОР - Иако је званичан почетак грејне сезоне предвиђен за 15. октобар, АД Топлана Приједор одлучила је да раније укључи котлове због најаве лошијег времена.

Према ријечима директора АД Топлане Приједор, Душка Милетића, све је спремно да грађани Приједора добију стабилно и сигурно гријање у својим домовима.

„Због неповољних временских прогноза, одлучили смо да прије званичног датума почнемо с радом.

Наш циљ је да обезбиједимо топле домове нашим корисницима и на вријеме реагујемо како би избјегли било какве непријатности,“ изјавио је Милетић.

Додао је да је Топлана потпуно спремна за предстојећу сезону, а све техничке припреме су обављене како би систем функционисао без прекида. Милетић је такође истакао важност одржавања стабилног система гријања, као и константног рада на унапређењу услуга које пружа АД Топлана Приједор.

„Сигурност и задовољство наших грађана су нам приоритет, и зато смо на вријеме предузели све неопходне мјере,“ закључио је Милетић.

АД Топлана Приједор ће и даље пратити временске услове и прилагођавати своје активности у складу са потребама грађана, са циљем пружања квалитетне и поуздане услуге током цијеле грејне сезоне

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана