Придружите се иницијативи УНА ТВ покреће “21 дан захвалности”

ПР
Придружите се иницијативи УНА ТВ покреће “21 дан захвалности”

Уна телевизија, од 11. децембра, покреће изузетно занимљиву кампању под називом „21 дан захвалности” којом ће нас, кроз инспиративне и поучне разговоре с врхунским стручњацима из области психологије али и свима онима који су нас дотакли својим судбинама, храброшћу и мудрошћу, подстаћи да размишљамо и обраћамо пажњу на позитивне ствари, догађаје и људе на којима би требало да будемо захвални.

Водитељка емисије “Подне” Дејана Росуљаш, позвала је све гледаоце да се придруже овој необичној иницијативи.

-У наредних 21 дан, кроз интересантан, богат и струковно поткован садржај на ову тему у свим емисијама Уна телевизије, желимо да допринесемо томе да захвалност постане дио свакодневице и здравих животних навика свих нас. Не желимо да игноришемо тренутну реалност, али вјерујемо да ћемо кроз најразличитије примјере схватити да можемо да освијестимо не само „ситнице“  које чине живот, већ и то колико нам захвалност помаже да будемо задовољнији и срећнији - каже шармантна водитељка и додаје „Желимо да чујемо и мишљење наших драгих гледалаца“.

-Да ли сте размишљали колико сте захвални на пуној трпези, топлом тушу, разговору с комшијама или љубазном продавачицом, чаши доброг вина са пријатељима? Коме сте пожељели добар дан и заузврат добили осмијех или лијепу ријеч? – упитала је водитељка.

Дејана каже да ће бити веома занимљиво чути одговоре публике. -Пратите наше занимљиве приче до 31. децембра у свим емисијама Уна телевизије и шаљите нам своје одговоре - три ствари на којима сте ви захвални сваког дана – поручила је.

Уна телевизија позива све читаоце и гледаоце да се придруже и буду дио иницијативе “21 дан захвалности” и о својим искуствима у вези са захвалности, пишу на коментаре и одговоре на друштвеним мрежама Уна телевизије или да их пошаљу на имејл [email protected].

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана