Путоказ који треба слиједити: Одржана промоција сабраних говора Милорада Додика

М.В.
Презентована сабрана дјела Милорада Додика
Foto: М.В. | Презентована сабрана дјела Милорада Додика

ЛАКТАШИ - Промоција књига у којима су сабрани говори предсједника СНСД-а и Републике Српске Милорада Додика одржана је вечерас у препуном Центру за културу и образовање у Лакташима.

Ради се о комплету књига од пет дијелова које је приредио Милан Љепојевић, а сабрани говори,  како су раније рекли у СНСД-у представљају  путоказ који треба слиједити Српска у будућности.

Главна порука књига је да без српске државе нема слободе за српски народ.

"У књигама "Напријед Српска", "Слободна Српска", "Побједа Српске", "Борба за Републику" и "Побједа народа" сабрани су говори којима су Милорад Додик и партија на чијем је челу чинили највеће побједе у протеклих пет изборних циклуса" казао је Љепојевић, који је био и модератор на помоцији.

Додао је да су  СНСД и Додик синоним за Лакташе. 

"Свака књига представља једну кампању и обраћање Додика јавности током кампање. То је извјештај народу Републике Српске. А то што је он говорио потврђено је печатом грађана Српске на изборима" рекао је Љепојевић.

 

Први човјек Лакташа Мирослав Бојић казао је да Додикови резултати на изборима показују да му народ вјерује.

"Та дјела требају да прочитају студенти и ђаци како би имали прилику да се увјере о значају, али и да Српску чувају као Милорад Додик" рекао је Бојић додавши да су Лакташи једна од локалних заједница гдје СНСД-а никад није изгубио ни на локалним ни парламентарним изборима.

Рецензент Франц Сошња казао је да садржај књига представља путоказ који требамо слиједити, нагласивши да дјела представљају савремено научно достигнуће.

У плану је, да већ идуће године, на прољеће, свјетло дана угледа и шеста књига која ће обухватити посљедњу кампању и изборе.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана