Преминуо љекар и спортиста из Бугојна који се недавно попео на највиши врх Африке

Кликс
Преминуо љекар и спортиста из Бугојна који се недавно попео на највиши врх Африке

Ринад Зукић (32), доктор, спортиста и рукометни судија, преминуо је јутрос у Бугојну.

Ову вијест су потврдили из Рукометног клуба "Искра" Бугојно путем друштвених мрежа, а Зукић је био њихов члан. Зукић је завршио Медицински факултет у Сарајеву те специјализовао кардиологију.

"Са великом тугом и боли у срцу обавјештавамо да нас је наш суграђанин Ринад Зукић (32) напустио. Био је препознатљив по својој ведрини, спортиста, доктор, омиљен у друштву, позитивна слика нашег Бугојна, увијек насмијан и мотивисан", рекли су из његовог клуба.

Зукић се недавно попео на највиши врх Африке, Килиманџаро.

"У 32. години преминуо је јутрос у свом Бугојну, иако су доктори уложили све могуће напоре да га спасе, односно врате у живот након посљедњег јутарњег круга у свом Бугојну. Ринад је био прави амбасадор нашег Бугојна, наше БиХ. Позитивна прича друштва, увијек насмијан и мотивисан, увијек спреман помоћи и позитивни примјер многима! Сви су у шоку, многи у овом врелом љетном дану не могу да вјерују у информацију која је јутрос прострујала градом. Као да је у тренутку све стало. Одлази нам младост, судбина је била јача од свих планова. Недавно је освојио највиши врх Африке, са собом понио шал МРК Искра Бугојна. Потврдио колико воли свој клуб и град, своју рају и своје суграђане! Хвала ти за све", навели су са портала Инфобугојно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана