Премијера ТВ Серијала 'Српска кућа' на АТВ-у: На Божић почиње племенита прича

АТВ
Премијера ТВ Серијала 'Српска кућа' на АТВ-у: На Божић почиње племенита прича

Дуго очекивани ТВ Серијал 'Српска кућа' премијерно ће бити приказан сутра у 18 часова и 20 минута на програму АТВ-а.

Симболично на Божић, отвориће узбудљиву, дирљиву и изазовну причу о раду Фондације, изградњи кућа за вишечлане, социјално угрожене породице у Републици Српској, и причу која ће, како кажу аутори, копродукција ове медијске куће и Фондације, сигурно многе нагнати на размишљање о породици, дјеци, љубави и пријатељству, и мотивисати их на даривање.

У серијалу ћете пратити оснивача и чланове Фондације, те представнике локалних заједница у којима граде куће, сараднике и пријатеље на путу изградње куће, кроз све фазе - и у оним одличним данима, али и у данима и са мноштвом проблема и изазова. Упознаћете породице, видјети како живе и доживјети њихове жеље. Поред тога, циљ им је да серијал покаже суштину мисије Фондације – да породицама помогну да граде безбрижнију будућност, остају овдје и рађају дјецу.

Уочи премијере прве епизоде вечерас, на Бадње вече, у истом термину, гледаоце очекује Специјал посвећен Фондацији у којем ће бити сумиране све оне активности, са којима се 'Српска кућа' представила у овој и претходној години.

Серијал 'Српска кућа', кажу аутори ТВ пројекта биће прича из срца и за једно ново велико срце – не пропустите вечерас и сутра у 18 часова и 20 минута на АТВ-у!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана