Представници m:tel-а поново међу мјештанима Петровца и Гламоча

M:tel
Представници m:tel-а поново међу мјештанима Петровца и Гламоча

Пакети помоћи стигли до социјално најугроженијих породица у Босанком Петровцу и Гламочу. Акција „Нисте сами, имате пријатеље" наставља своју мисију.

Децембар 2021. године обиљежиле су хуманитарне акције компаније m:tel. Пружајући помоћ и подршку онима којима је најпотребнија, ова компанија обишла је Гламоч, Босанско Грахово, Дрвар, Босански Петровац и Оџак те подијелила огрјев, пакете помоћи хране и хигијене за преко 350 социјално угрожених повратничких породица, обезбиједила средства за рад  као и грађевински материјал за обнову стамбеног простора.

Посљедњи овогодишњи m:tel-ов караван помоћи поново је обишао српске повратнике у Босанском Петровцу и Гламочу, гдје су им посредством Центра за подршку повратницима у Босанском Петровцу и општине Гламоч уручени хуманитарни пакети за 140 социјално угрожених породица.

„У 2022. годину улазимо срећни да смо бар мало помогли људима које су нажалост многи заборавили. Ови пакети само су један дио наше подршке, а који ће им помоћи да лакше преброде зиму и да достојно обиљеже предстојеће празнике. И у току 2022. године настављамо са нашом хуманом мисијом и акцијама које ће овим људима доказати да нису сами и да имају пријатеље, да се осјећају боље, заштићеније и сигурније. Како видите враћамо се изнова у исте општине, јер не желимо никог да заборавимо. У овим крајевима итекако има простора за хуманост", поручују из компаније m:tel.

Након ове донације, m:tel караван већ почетком сљедеће године путује за Херцеговину и наставља своју хуману мисију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана