Представљање авантуристичког туризма на сајму у Љубљани

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Туристичка организација Републике Српске представиће понуду авантуристичког туризма на Међународном сајму туризма "Натоур Алпе-Адриа", који сутра почиње у Љубљани.

Туристичка организације Српске ове године ће имати самосталан изложбени простор, на којем ће посебно представити рафтинг, кањонинг, планинарење и бициклизам. Биће представљена и планина Јахорина, национални паркови Козара и Сутјеска, Визитор центар Пецка, Еко-зона Шипово и слично.

"Имајући у виду значајан број гостију који у Републику Српску долази из Словеније, промоција на овом сајму је од великог значаја за повећање броја туристичких кретања", саопштили су из Туристичке организације. Сајам у Љубљани је посебно намијењен свим љубитељима природе, природних вриједности и садржаја, те свима онима који уживају у понуди авантуристичког туризма.

Понуду атрактивних програма уживања у Српској на штанду Туристичке организације Републике Српске представиће и туристичке организације градова Бањалуке и Требиња. Акценат ће бити стављен и на фестивалску понуду, као и понуду сити брејк дестинација. Међународни сајам туризма "Натоур Алпе-Адриа" траје до 26. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана