Представљамо вам менторе другог Supernova Hackatonа у Бијељини

Supernova
Представљамо вам менторе другог Supernova Hackatonа у Бијељини

На другом Supernova Hackatonу који ће 28. и 29. октобра бити одржан на Факултету пословне економије у Бијељини, тимови ће имати подршку ментора током израде рјешења са којима ће да се такмиче за богат наградни фонд од 3.000 марака, који су обезбиједили Supernova и Подручна привредна комора Бијељина.

Сви ментори овог такмичења у програмирању су врхунски професионалци, који ће тимовима помоћи да идентификују изазове, развију иновативна рјешења и остваре најбоље резултате.

Јована Мајиновић је мастер инжењер електротехнике са 13 година искуства у телекомуникацијама. Јована тренутно води Сектор за Надзор мреже и контролу квалитета сервиса у Суперновој. Управљала је разним пројектима и учествовала у развоју и имплементацији Inhouse рjешења за CRM системе, Billing и ERP, као и развијајући алате за провисионинг HFC и GPON CPE опреме (C#, MSSQL).

Предраг Катанић је доктор техничких наука са 30 година искуства у области ICT. Тренутно је ангажован као експерт за телекомуникације у Суперновој и као професор на Факултету пословне економије Бијељина.

Проф. др Срђан Дамјановић је стручњак са импресивним академским и професионалним путем, који обавља важне улоге у области информационих наука и електротехнике на Факултету пословне економије Бијељина. Његова богата каријера обухвата више професорских и деканских позиција, а такође је аутор шест књига и бројних стручних радова.

Раде Божић је виши асистент на Факултету пословне економије Бијељина, стручњак је за развој софтвера, који је посебно оријентисан на технологије као што су Reacy и NodeJS. Тренутно је и студент докторских студија са фокусом на рударење података.

Срећко Илић је асистент на Факултету пословне економије Бијељина, а његова ужа научна област су Информационе науке, друштвени аспекти.

Далибор Јовановић је дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства који се од 2011. године посветио средњошколском образовању, а посебно је усмјерен на предмете који се односе на програмске језике.

Весна Спасојевић је мастер инжењер електротехнике и рачунарства која ради као професор електро група предмета у ЈУ Техничкој школи "Михајло Пупин" у Бијељини.

Радован Стакић је инжењер рачунарства и информатике, који тренутно ради као наставник информатике у Техничкој школи ,,Михајло Пупин’’ у Бијељини.

Миодраг Боровић је дипломирани инжењер електротехнике, са 23 године искуства у телекомуникацијама. Тренутно ради као професор у Техничкој школи "Михајло Пупин" у Бијељини.

Срђан Бјелић је руководилац Сектора за промоцију и подршку у продаји ICT и пословних рјешења у Суперновој и посједује више од 15 година радног искуства у области телекомуникација и ICT.

Више информација о менторима другог Supernova Hackatonа доступно је и на страници www.supernovahackathon.com.

На hackathonу могу да учествују садашњи студенти свих одсјека и циклуса студија Факултета пословне економије Бијељина, као и ђаци трећег и четвртог разреда бијељинске Техничке школе "Михајло Пупин", смјера Техничар рачунарства и програмирања и Техничар информационих технологија.

Пријаве су отворене до 27. октобра, а заинтересовани могу да пријаве путем овог линка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана