Представљамо менторе Supernovа Hackathonа у Источном Сарајеву

Supernova
Представљамо менторе Supernovа Hackathonа у Источном Сарајеву

На Supernovа Hackathonу у Источном Сарајеву, 1. и 2. новембра, тимове ће подржавати врхунски ментори, помажући им да развију и унаприједе своје идеје.

Уз њихово искуство и стручност, учесници ће имати прилику да побољшају своја техничка рјешења и боре се за наградни фонд од 3.000 КМ, који је обезбиједила Supernovа. Ментори долазе из различитих области, а са богатим искуством и знањем биће идеални водичи свим учесницима овог такмичења.

Јована Мајиновић је мастер инжењер електротехнике – смјер телекомуникације и управо у тој области већ више од 13 година стиче радно искуство. Тренутно води Сектор за Надзор мреже и контролу квалитета сервиса и техничку подршку у Supernovој, гдје примењује искуство стечено у раду на разним пројектима које је претходно водила као администратор мреже и инжењер за експлоатацију и одржавање комутационих система фиксне телефоније.

Предраг Катанић је доктор техничких наука – телекомуникације. Успјешно проведених 30 година рада има у области ICT радећи у ВРС-ВЈ, Ваздухопловном заводу Орао, Galeb Group, Telrad Net, Supernovа БиХ, као и 25 година у наставном процесу на Факултету пословне економије и Педагошком факултету, у завањма виши асистент, доцент и ванредни професор.

Срђан Бјелић је учествовао у реализацији већег броја ICT и телекомуникационих аранжмана у приватном и јавном сектору БиХ, као и разним пројектима регионалног карактера. Руководилац је Сектора за промоцију и подршку у продаји ICT и пословних рјешења у Supernovој и посједује више од 15 година радног искуства у области телекомуникација iICT. На нивоу Mtel групе стекао је искуство на руководећим позицијама у вези са пословним рјешењима. Активно је укључен у рад ИКТ заједнице у Републици Српској.

Никола Кукрић је мастер Електротехнике, са смјером Рачунарска техника и информатика. Тренутно похађа докторске студије и усавршава се на пољу Io T технологија. Никола инспирише младе умове као виши асистент на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву гдје ради од 2018. године. Паралелно са пословним обавезама на факултету, Никола је радио у пар компанија, а 2021. године основао властиту фирму под именом "BCreative". Његова каријера додатно је еволуирала, те је данас на челу успјешне IТ компаније Digitalni Ozon Озон, која се бави развојем напредних софтверских рјешења и Io T технологија.

Марко Маловић је студент мастер студија Електротехничког факултета, већ се истакао кроз учешће у многим хакатонима и ваннаставним активностима, гдје је показао изванредан таленат и ентузијазам.

Миљан Сикимић је мастер инжењер електротехнике – област Рачунарска техника и информатика. Запослен је на позицији вишег асистента на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву и има сјајне резултате на бројним hackathonima.

Не пропусти прилику да уз подршку ових сјајних ментора развијеш своје идеје. Пожури и пријави се на Supernovа Hackathon у Источном Сарајеву! Пријаве су отворене до 30. октобра, а на такмичење се можеш пријавити на овој страници

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана