Познато кад Пепцо отвара прву продавницу у БиХ

ГС
Познато кад Пепцо отвара прву продавницу у БиХ

САРАЈЕВО - Више од девет мјесеци након што је најавио свој улазак на тржиште Босне и Херцеговине, пољски ланац за продају одјеће и кућанских потрепштина отвориће у West Gate Retail парку на западном улазу у Сарајево.

Отворење продавнице заказано је за 14. септембар.

Такође, компанија ради и на отварању продавнице ТЦ Плаза у Мостару, али и неколико других локација у земљи.

Судећи према недавно објављеним огласима о отварању радних мјеста у којима тражи више радника, малопродајни објекти могли би бити отворени и у Бањалуци, Брчком, Источном Сарајеву и Градишци.

Како је раније објављено, Босна и Херцеговина је 19. тржиште за Пепцо бренд. Овај ланац има више десетина хиљада радника, у више од 3.000 трговина на старом контитенту и слови као најбрже растући европски бренд.

Иначе, након што је прије двије седмице објављена вијест о ликвидацији Стеинхофф Интернатионала, већинског власника овог популарног ланца одјећом и кућанским потрепштинама, о свему се службено огласила и Пепцо групација.

"Ради избјегавања сумње, желимо вас обавијестити да то неће утицати на Групу Пепцо Н.В. (Пепцо), која је већ неколико година одвојена од Стеинхоффа. Пепцо послује као самостална, успјешна фирма, с властитим финансирањем и снажним билансом, поручили су, те додали да се инвестирање у БиХ одвија према плану."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана