„Познати служе”: За крај године нови домаћин у “Степа бару”

ГС
„Познати служе”: За крај године нови домаћин у “Степа бару”

За крај године, бањалучки „Степа бар“ организује ново забавно –хуманитарно вече “Познати служе”, којим ће прву годину ових догађаја завршити како доликује – у великом стилу.

У четвртак, 21. децембра нови домаћин у „Степа бару“ је Предраг Станковић, оснивач Клуба борилачких спортова “ХЕКТОР” и главни организатор познатог борилачког догађаја “ХЕКТОР FIGHT NIGHT”, који већ дуже од 20 година фигурира у свијету спорта – као такмичар, тренер, организатор, ментор и менаџер.

-Увијек отворен за нове идеје и спреман да прихвати нове прилике, Предраг Станковић ентузијастично очекује децембарско забавно-хуманитарно вече “Познати служе” које организујемо у сарадњи са организацијом “Срби за Србе” и позива све људе који су свјесни да наше мало некоме значи пуно – да се придруже како бисмо заједно помогли да породица Гашић из Залужана што прије добије свој кров над главом - казали су из Степа бара.

Карактеришу га као човјека који је својим личним напором очувао и развио борилачки спорт у Републици Српској – а његово име уписано је најсјајнијим словима у историју кик-бокса на нашим просторима  захваљујући достигнућима које је остварио са својим такмичарима. Раме уз раме, Предраг Станковић и Денис Марјановић, стигли су до златне медаље са Свјетског првенства и до титуле шампиона свијета у WKU верзији – док су доказали да у Клубу борилачких спортова “ХЕКТОР” постоји свјетски квалитет када су 2016. године у Загребу освојили шампионски појас организације “Final Fight Chapionship”, пише banjaluka.com.

Са својим борцима из “ХЕКТОР ТЕАМ”, Предраг Станковић освојио је и титулу шампиона борилачке организације “МЕГДАН fighting” – уз златна одличја са аматерских и професионалних такмичења из бројних земаља широм Европе, Сједињених Америчких Држава и Руске Федерације. Уз то, већ преко десет година успјешно организује борилачке спортске догађаје – нарочито “ХЕКТОР FIGHT NIGHT” који је 2022. године проглашен за најбољу спортску манифестацију у Републици Српској.

У своје слободно вријеме, Предраг Станковић се бави добротворним радом – кроз бројне хуманитарне акције организоване далеко од очију јавности, али је и један од главних учесника подухвата прве екипе Ходочасника из Лакташa који су 2022. године препјешачили руту од мјеста Велико Блашко све до Манастира Острог, а 2023. године до манастира Тумане – под слоганом њихове акције “За Ацине кораке” тј. опоравак њиховог пријатеља од тешке повреде кичменог стуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана