Позната имена предавача на INIT 2022

ГС
Позната имена предавача на INIT 2022

Друго издање регионалне IT конференције INIT 2022 одржаће се 24. септембра у Банском двору у Бањалуци, а након детаљне селекције, позната су имена предавача који ће подијелити своја знања са учесницима.

Организатор конференције, Удружење за развој информационих технологија "Developers Banja Luka”, имало је тежак посао - од 140 пријављених тема и 60 предавача, изабрати њих 15 за које сматрају да су најквалитетнији и најкориснији за посјетиоце овогодишњег INITA-а.

Миљеник публике Ненад Трајковски-Деда се враћа и ове године, те ће он и Ромео Млинар отворити овогодишњи INIT предавањем “From the Six Feet under, to the Stars and Above”.

Разноврсне теме ће понудити користан садржај како за искусне програмере, тако и за почетнике у IT сектору. На једнодневној конференцији говориће се о трендовима који обликују технолошку индустрију, а акценат ће бити на “Девеломпенту” као централној теми. 

Осим предавача из региона, програмери ће имати прилику чути бројна стручна предавања експерата широм Европе и свијета, а у одабраном друштву су се нашле и двије жене. Jemima Aby из Нигерије која ће причати о добрим праксама у развоју софтвера, као и и Ариса Фукузаки из Јапана која ће причати о новим алатима и технологијама. 

“Latest development tredns, micrpservices, cloud and more" је овогодишњег INITA-а, али као једно од најактуелнијих предавања издвојило се оно о умјетној интелигенцији, које ће одржати Кеyноте предавачи са претходног INITA-а Томислав Бронзин и Ариан Стипић. Својих 45 минута на INIT-u добио је и Зоран Хорват, аутор Pluralsight i Udemu kurseva.

Интересантно предавање назива “Xow to Implement ${БУЗЗWОРД}” које је било у ужем избору за Кеyноте, одржаће Timotxy Mamo - Maltezanin са холандском адресом. Искусни и у IT кругу цијењени предавач Адам Фурманек ће на листу одабраних конференција на којима је гостовао додати и INIT 2022.

 Поред 15 предавања о којима се више може наћи на www.initconf.org , биће одржано и неколико радионица на којима ће учесници моћи да науче о најновијим програмерским и IT рјешењима.

Улазнице за богат програм, те прилику за умрежавање и размјену искустава са људима који се баве програмирањем и сродним областима, доступне су по цијени од 100КМ и могу се купити на initconf.org.

Захваљујући нашим спонзорима, уз код HTEC који траје

до 02.08. до 10х, односно код PRODYCTDOCK који траје 24 сата вечерас од поноћи.

 На initcong.org карте можете купити уз попуст од 40% по цијени од 60КМ..

INIT 2022 је непрофитна технолошка конференција организована од програмера за програмере, чији значај су препознале и подржале многе IT компаније - XTEC Group, ProductDock, Bay42,ElevateBits, JSGuru, Dwelt, Seavus, Mistral, Symphony, Blicnet...

Контакт особа: 

Никола Новаковић

email: [email protected]

phone: +38765569522

web: www.initconf.org

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана