Позив за учешће у програму "Еразмус плус за младе предузетнике"

ГС
Позив за учешће у програму "Еразмус плус за младе предузетнике"

БАЊАЛУКА- Агенција за развој предузећа Бањалука објавила је јавни позив за учешће малих и средњих предузећа и предузетника из БиХ у програму ЕУ "Еразмус за младе предузетнике".

Ријеч је о програму прекограничне размјене који предузећима и предузетницима из БиХ пружа прилику да сарађују са озбиљним и посвећеним новим предузетницима из других земаља на развоју нових пословних идеја, упознавању нових тржишта и успостављању контаката, чиме постају дио европске мреже успјешних предузетника.

На јавни позив могу се пријавити сва лица из БиХ које су власници или чланови управе малог или средњег предузећа, имају више од три године предузетничког искуства и који су вољни да подијеле своје знање и искуство са новим предузетником, саопштено је из Агенције.

Агенција за развој предузећа заинтересованим предузећима и предузетницима из БиХ пружа техничку подршку приликом регистрације у европску базу предузетника, остваривању контакта и дефинисању плана посјете одабраног предузетника из иностранства, након чега та особа долази у мјесто пословања предузећа/предузетника.

У бази података програма "Еразмус за младе предузетнике" регистровано је више од 12.000 предузетника домаћина и више од 20.000 младих предузетника из 45 држава, а до сада је успјешно реализовано више од 11.000 посјета.

Предузећа и предузетници из БИХ који желе да добију детаљније информације о програму и начину пријављивања треба да најкасније до четвртка, 10. августа попуне онлине образац: хттпс://бит.лy/ЕYЕ_ХЕс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана