Повратак у школу уз m:tel Kombinuj:S Junior тарифу и Myki паметни сат

M:tel
Повратак у школу уз m:tel Kombinuj:S Junior тарифу и Myki паметни сат

Повратак у школу доноси мноштво промјена и узбуђења, како за ученике, тако и за њихове родитеље. Док се дјеца спремају за нове изазове и авантуре, родитељи су заокупљени неопходном припремом малишана за нову школску годину.

Како бисте са својом дјецом остали повезани и знали гдје се налазе у сваком тренутку, предлажемо вам да их опремите са m:telтел Комбинуј:С Јунор тарифом и Мyки паметним сатом.

Тарифни модел Кombinuj:S Junior је модел са комбинованим начином плаћања, односно фиксном мјесечном претплатом, у оквиру којег имате главни препаид рачун и бонус рачун. Након што се потроши бонус, рачун се може допунити препаид допуном, као сваки други препаид, односно Допуна рачун. Фиксна мјесечна претплата износи 10 КМ што уједно представља и бонус на рачуну за разговоре и поруке, а поред тога ту је и 500 MB мобилног интернета.

Уз ову m:tel тарифу намијењену најмлађим корисницима, препоручујемо и паметни сат Myki у роза и плавој боји, идеално за ваше малишане. Овај паметни дјечији сат омогућава да на поуздан начин будете у контакту са вашим дјететом, као и да у сваком тренутку знате његову тачну локацију. Сат је водоотпоран, а говорне поруке, СОС типка, камера и игрице чине га фантастичним геџетом за сваког школарца.

За све оне који до 20. септембра посјете м:тел продајно мјесто у Делта Планету у Бањалуци, Myki сат биће доступан по сниженој цијени.

Више информација о МyKi 4 Lite уређају и Коmbinuj S:Junior тарифи погледајте на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана