Повежите се уз Supernova интернет

ГС
Повежите се уз Supernova интернет

Изаберите Supernova интернет и повежите се са породицом и пријатељима, претражујте најновије информације и уживајте у омиљеним музичким и видео садржајима уз супер брзине.

Интернет је постао алат који је трансформисао начин живота човјека у 21. вијеку и олакшао му и убрзао бројне активности, од претраге информација, учења, па до комуникације са другим људима.

Различити пакети интернета у Supernovoj нуде вам избор брзине која одговара вашем начину живота и рада, без обзира да ли требате основну брзину за сурфање или врхунску брзину за напредне пословне потребе.

За појачану заштиту од злонамјерног садржаја на мрежи и слободно и безбједно сурфање, Supernova у својој понуди нуди и услугу Сигуран интернет.

Услуга ”Сигуран интернет” је савремено технолошко рјешење путем којег се сигурност корисника подиже на још виши ниво. 
За разлику од других, ово рјешење кориснике штити од пријетњи прије него што оне дођу до њих и њихове опреме.
Рјешење је за корисника веома једноставно јер нема потребу да обавља неке радње, купује, инсталира додатне уређаје и слично, јер се о цијелом систему сигурносног рјешења, његовој имплементацији и мониторингу брине Supernova.
Више информација о овој услузи, као и о најновијим акцијама и погодностима у Supernovој можете сазнати позивом на бесплатни број Корисничког центра 0800 30 630 или посјетите најближу супер пословницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана