Потребна помоћ самохраној мајци троје дјеце

Срна
Потребна помоћ самохраној мајци троје дјеце

ГЛАМОЧ - Самохраној мајци троје дјеце у Гламочу Данијели Ловрић, којој је невјенчани супруг погинуо у саобраћајној несрећи, потребна је помоћ добрих људи у рјешавању стамбеног питања.

Предсједник Удружења “Рунолист” из Гламоча Јелка Врањеш, која је покренула хуманитарну акцију прикупљања новца за ову породицу, рекла је Срни да они живе у неусловној кући 12 километара од Гламоча, што представља проблем због удаљености од школе, болнице и продавнице.

Врањешева је истакла да породица живи у кући која је у веома лошем стању будући да кров прокишњава, нема воде ни купатила, а и намјештај је врло скроман тако да су услови за малу ђецу и самохрану мајку јако тешки.

Она је навела да, осим тога што је Данијела живјела у ванбрачној заједници са покојним Јевтом Стојанчевићем, за кућу у којој тренутно живе нису ријешени имовинскоправни односи, па је једино рјешење куповина стана у Гламочу за четворочлану породицу.

“Једино примање које имају је ђечији доплатак. Одлучили смо да преузмемо на себе да им помогнемо. Наше удружење прикупља новац којим би касније Данијела могла да купи стан, а у Гламочу станови нису скупи. Понуду смо већ добили за један стан који је потпуно намјештен чија је вриједност 36.000 КМ”, рекла је Врањешева.

Она је позвала све људе доброг срца да помогну овој самохраној мајци и њеној малољетној ђеци да коначно добију кров над главом, срећно и безбрижно ђетињство.

Средства се могу уплатити на рачун Удружења “Рунолист” са назнаком “за помоћ Данијели Ловрић”.

Из иностранства средства се могу уплатити на рачун: Интеза Санпаоло банка БиХ, СЊИФТ: УПБКБА22, Обала Кулина бана 9А, ИБАН: БА391544802011355113.

Уплате из БиХ врше се на трансакциони број: 1544802011355113.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана