Потрага за старицом Jованком Ђурић несталом у Тумарама

Срна
Потрага за старицом Jованком Ђурић несталом у Тумарама

ДОБОЈ - У току је потрага за Јованком Ђурић /89/ у селу Тумаре на Озрену, које припада федералној општини Лукавац, која је нестала у недјељу, 30. јула, рекли су Срни чланови породице.

Тијана Бабић, унука нестале жене, рекла је Срни да је Јованка ситније грађе, висока између 150 до 155 центиметара, тешка око 50 килограма. Она је додала да је посљедњи пут виђена у недјељу, 30. јула, око 18.30 часова у Тумарама, а потрага је започета у понедјељак, 31. јула.

Члан Горске службе спасавања Планинарског савеза Републике Српске Миломир Васић рекао је Срни да се уз родбину и мјештане у потрагу укључила и локална полиција, горска служба спасавања из Лукавца и Жепча и други. Васић је рекао да је темељно претражен рејон који се претпоставља да би се кретала.

"Претражене су кључне локације за које претпостављамо да би је могле привући попут извора, гробља", изјавио је Васић, који се потрази прикључио у сриједу.

Он је додао да се потрага наставља упркос великом протоку времена од пријаве и да је информисан да ће се сутра у потрагу укључити и ловци из Лукавца. Из Горске службе спасавања Лукавац позивају грађане да информације о кретању нестале доставе на број 061/957-393 или на број полиције 122.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана