Потписан споразум о изградње водовода до Иванице

Srna
Foto: Agencije

ТРЕБИЊЕ-Градоначелник Требиња Мирко Ћурић и начелник општине Равно Андрија Шимуновић потписали су данас споразум о реализацији међуентитетског пројекта који се односи на изградњу водоводног система од Требиња до Иванице.

У документу се наводи да су стране су сагласне да радове финансирају заједнички тако што ће свако бити одговоран за реализацију дијела радова на својој територији.

Споразум је потписан у складу са одлукама које су раније донијела Скупштина града Требиња и Општинско вијеће Равно, саопштено је из Градске управе Требиње.

Потписници су оцијенили да је ово важан пројекат којим ће се адекватно ријешити питање водоснабдијевања насеља Иваница и околних села.

Из Градске управе Требиње су подсјетили да је данашње потписивање услиједило након што је почетком марта одржан иницијални састанак Ћурића и Шимуновића, коме су присуствовали и директор требињског "Водовода" Миодраг Батинић, генерални директор "Електропривреде Републике Српске" Лука Петровић и начелник Одјељења за капиталне инвестиције Данило Илић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана