Породица Крнић: Након близанаца, стижу тројке

ГС
Породица Крнић: Након близанаца, стижу тројке

СЕЧАЊ - Село Конак красе осмјеси и граја који допиру из куће породице Крнић, а коју чине мама Јелена (34), тата Милош (34), син Душан (10), али и двије прелијепе дјевојчице близнакиње Анђелија (6) и Стефанија (6). Крнићи би за само неколико мјесеци требали да постану богатији за још три члана будући да ова млада мајка носи тројке. И ту ова прича добија посебну драж.

Мама Јелена прво је родила једно дијете - првенца Душана. А онда су, природно наравно, стигле двојке - близнакиње Анђелија и Стефанија. И кад је стигла вијест о трећој трудноћи, нико није слутио да, опет природно, у породицу долазе - тројке!

У њеном стомаку куцају три малена срца, јер Јелена у себи носи три живота, а око ње трчкарају њена два живота - преслатке дјевојчице у розе хаљиницама.

Након што су добили дјечака, четири године касније родиле су се близнакиње, а сада са великим нестрпљењем очекују и тројке. У октобру број дјеце у топлом породичном дому Крнића, на радост свих, ће се удвостручити.

Са нама је пуно смијеха, радости, сада и ишчекивања и неке бојазни како ћемо све то успјети. Мени није ништа тешко и навикла сам са њима. Термин за порођај је флексибилан. Доктор сматра да је боље да што дуже издржим и изнесем трудноћу, да мирујем што више. Термин би био у новембру, али је и октобар могућ - почиње мајка причу док поред ње сједе преслатке принцезе које помно слушају ријечи мајке.

Родитељи су се опредијелили да дјеци дају традиционална имена, па поред Душана, Стефаније и Анђелије, три имена са јаким значењем ускоро ће се уписати уз презиме Крнић.

Дјечак ће се звати Милутин, дјевојчица Радмила, а пошто не знамо ког је пола трећа беба, оставили смо универзално име - Богдан или Богдана - каже мама, а дјевојчице се убацују узвикујући "Богдан, Богдан".

Анђелија и Стефанија са нестрпљењем ишчекују да упознају бебе, а до тада љубе мамин стомак сваког дана и помажу јој шта год да јој затреба. На питање ког пола би вољеле да буде трећа беба, гласно узвикују "дјечааак!". Навијају да трећа беба буде Богдан како би их био једнак број - три дјечака и три дјевојчице, јер имају и старијег батина Душана који обожава да игра фудбал.

- Организација је пола посла. Не знам како ћемо то радити у будућности, али пошто имамо велику помоћ, мислим да ћемо морати мало да делегирамо обавезе и на баке, деде и неку још додатну помоћ, али много нам значи што су они ту. Помаже нам супругови родитељи који су ту са нама у селу. Моји родитељи су у Зрењанину и они су ту да помогну кад треба - истиче ова поносна мајка, преноси Курир.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана