Помозимо малом Лазару из Брода

GS
Помозимо малом Лазару из Брода

Позивом на број 17070 дарујте 1 КМ за малог Лазара Јаковљевића из Брода, који болује од тешке болести и мора наставити лијечење.

Из Хуманитарног удружења "Мали анђео" позвали су све људе добре воље да помогну малом Лазару.

– Недавно смо посјетили малог борца, Лазара Јаковљевића, рођеног 20. маја 2023. године који је оболио од менингококне сепсе, а да би се болест зауставила доктори су бебици ампутирали прсте ногу и руку. Медицинску терминологију не знамо, али оно шта знамо је то, да на обје ручице и ногице постоји по прстић наде, који је остао и вјерујемо да ће се пресађивањем или хируршким захватом његове рукице и ногице вратити у нормално стање – наводе у удружењу.

– Потребно је још доста прегледа, евентуалних оперативних захвата, а овом акцијом желимо да подржимо малог Лазара у његовој животној борби.
 

Почетком идућег мјесеца смо планирали да активирамо наш хуманитарни број, али с обзиром да се ради о малој беби доносимо одлуку да број 17070 активирамо од 27. октобра 2023. године, а сви они који желе да помогну, могу то да ураде и на број жиро рачуна: 1613000036434904 на име Дарио Јаковљевић – наведнео је у објаву удружења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана