Поломио рампу на пружном прелазу у бањалучком насељу (VIDEO)

ГС
Поломио рампу на пружном прелазу у бањалучком насељу (VIDEO)

БАЊАЛУКА - Несавјесни возач поломио је јутрос рампу на пружном прелазу "Врбања" у Бањалуци, саопштиле су  „Жељезнице Републике Српске“.

У ЖРС додају да је интервенцијом надлежних служби проузроковани квар отклоњен, а електронски уређај осигурања путног прелаза, враћен је у систем редовног функционисања.

-Непоштовање саобраћајне сигнализације у друмском саобраћају, лом десног полубраника и узроковање ванредног догађаја на путном прелазу, показује да је изнова неопходно указивати на буђење свијести и личне одговорности код свих учесника у саобраћају, како би се избјегле незгоде и трагедије - додаје се у саопштењу.

Прецизрају да је путни прелаз „Врбања“ обезбијеђен је највишим нивоом осигурања, електронским уређајем са свјетлосно - звучном сигнализацијом и полубраницима.

ЖРСпоново апелују на све учеснике у саобраћају, да поштују саобраћајну сигнализацију, те вожњу и кретање преко путних прелаза проводе одговорно, не угрожавајући личну и општу безбедност.

Сачувајмо животе, будимо одговорни према себи и другима. Зауставите се испред путног прелаза.Воз увек има предност! - закључује се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана