Покрени авантуру уз GoPro Hero 10 акцијску камеру из м:тел понуде

ГС
Foto: м:тел

Покрени авантуру уз водоотпорну, спортску камеру GoPro Hero 10, која ће вас одушевити брзином, перформансама и функцијама.

Један од популарнијих GoPro модела – преносива акциона камера Hero 10, идеална је за све љубитеље авантуре и адреналина, али и за свакога ко жели професионално да забиљежи и сачува значајне животне тренутке у облику видео-садржаја.

Врхунска камера има већу брзину кадрова, одзив контроле додиром, а револуционарни процесор омогућава снимање у 5.3 К резолуцији при 60 сличица у секунди, те резолуцију фотографија од 23 MP, са високим детаљима и ажурираним поставкама и функцијама. 

Уколико желите, можете користити и опцију 8x "Slo-Mо" за снимање успореног кретања у 2.7 К резолуцији. Кључна побољшања долазе као још један GP2 чипсет, омогућавајући нове стопе дизајна успореног снимања, брзину преноса и побољшање квалитета слике. 

 

HyperSmooth 4.0 пружиће изузетну стабилизацију у сваком тренутку и снимање видео-материјала врхунског квалитета, а уз помоћ ове технологије створићете изванредне снимке чак и у условима слабог освјетљења.

Фантастичну GoPro Hero 10 камеру потражите по цијени од 48,00 КМ мјесечно у неком од м:тел ИПТВ пакета и снимите изузетне детаље и задивљујуће контрасте ваших нових авантура.

Додатне информације о понуди  погледајте на www.mtel.ba или посјетите неку од најближих м:тел пословница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана