Поклон од 100 GB нета уз савршено повезане m:tel услуге

M:tel
Поклон од 100 GB нета уз савршено повезане m:tel услуге

Тражите савршену хармонију између забаве, комуникације и брзог интернета, све на једном мјесту?

m:tel интегрисани пакети са четири услуге спајају врхунски ТВ садржај и модерне функционалности телевизије, поуздан и брз интернет, фиксну и мобилну телефонију са одличним бонусима за скоро неограничену комуникацију - и то све сада са још додатних 100 GB мобилног нета на поклон.

У m:tel пакетима добијате не само брзину и стабилност, већ и једноставност употребе. Љубитеље филмског и серијског програма очекује мноштво доступних видеотека, а више од 300 ТВ канала понудиће садржаје за све укусе и генерације. Модерне функционалности попут премотавања, паузирања, снимања или гледања пропуштеног садржаја додатно ће вас релаксирати, као и брзина интернета, те бонуси за комуникацију путем фикнсе и мобилне мреже. Интегрисани пакети увијек су боља опција јер су све услуге на једном мјесту и не оптерећују ваш кућни буџет непланираним трошковима.

Искористите све ове предности и уђите у свијет савршено повезаних телекомуникационих услуга што прије јер до 4. септембра 2024. године траје посебна акција у којој добијате поклон од додатних 100 GB бонуса мобилног интернета са роком коришћења од 12 мјесеци.

За додатне информације позовите 0800 50 000 или посјетите www.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана