Погледајте какво нас вријеме очекује сутра

СРНА
Погледајте какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити топло вријеме уз могућу пролазну кишу и пљускове са грмљавином, углавном у брдско-планинским предјелима.

Ујутро и прије подне биће ведро у већини крајева, док се током вечери и у ноћи на сриједу очекује јаче наоблачење које ће прво захватити западне, а касније и сјеверне крајеве и условити кишу и пљускове праћене грмљавином.

На југу ће током већег дијела дана бити сунчано и веома топло, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб од умјерен вјетар, повремено појачан у зони падавина, док се у Херцеговини очекује умјерена бура, на ударе и појачана.

Јутарња температура ваздуха од 16 до 22, а максимална од 27 до 35 степени Целзијусових.

У Републици Српској и ФБиХ данас преовладава сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, док су пљускови и грмљавина забиљежени у централним и западним подручјима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 17, Мраковица 25, Кнежево и Хан Пијесак 26, Калиновик и Соколац 27, Мркоњић Град 28, Дринић, Рибник и Сребреница 29, Гацко, Нови Град и Тузла 30, Бањалука, Добој, Приједор, Србац, Бихаћ, Бугојно, Градачац, Неум и Сански Мост 31, Бијељина, Зворник, Рудо, Требиње, Фоча и Зеница 32, Билећа и Вишеград 33, те Мостар 38 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана