Погледајте какво нас вријеме очекује сутра

СРНА
Погледајте какво нас вријеме очекује сутра

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво, топло и облачно уз повремене слабе падавине, углавном на западу и југу.

Јутарња температура ваздуха износиће од три до девет, на југу до 12, а дневна од 13 до 20, у вишим предјелима од осам Целзијусових степени, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На истоку се очекују и сунчани интервали. Током вечери и у ноћи на петак очекује се пролазак фронталне зоне која ће се премјештати од југа ка сјеверу и донијеће падавине. У Херцеговини се очекују и нешто јаче падавине уз могуће пљускове праћене грмљавином, док ће у осталим предјелима бити слаба киша.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, углавном јужних смјерова.

У Српској и ФБиХ данас је умјерено или претежно облачно, а локално слаба киша је забиљежена понегдје у Херцеговини и западним подручјима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно 10, Мраковица 11, Калиновик 12, Нови Град и Србац 13, Гацко, Кнежево и Приједор 14, Дринић, Соколац и Хан Пијесак 15, Бањалука, Билећа и Мркоњић Град 16, Рибник 17, Сарајево, Бијељина, Добој и Требиње 18, Сребреница и Неум 19, Зворник, Фоча и Мостар 20, Вишеград и Рудо 21 Целзијусов степен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана