Погледајте какво нас вријеме очекује данас

Срна
Погледајте какво нас вријеме очекује данас

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује сунчано и пријатно топло вријеме, а предвече јаче наоблачење које ће се премијештати према осталим крајевима.

Током дана биће пролазне умјерене облачности, а у каснијим поподневним часовима и према вечери јавиће се јаче наоблачење од југозапада, које ће се у наставку вечери и у ноћи на сриједу премјештати даље ка сјеверу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљив или источних смјерова, у Посавини током каснијих поподневних часова и вечери појачан.

Највиша дневна температура ваздуха од 18 до 22, на југу до 26, у мјестима гдје се магла буде дуже задржавала и вишим предјелима од 16 степени Целзијусових.

Претежно облачно вријеме јутрос преовладава у свим крајевима, осим у Херцеговини гдје је претежно сунчано, објавио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура ваздуха у 8 часова: Гацко пет, Ливно шест, Чемерно и Бјелашница седам, Билећа, Соколац и Широки Бријег осам, Хан Пијесак и Калиновик девет, Бијељина, Фоча, Рудо, Градачац, Бугојно и Сарајево 10, Зворник, Вишеград, Мраковица, Србац, Сребреница и Дринић 11, Бањалука, Добој, Мркоњић Град, Дрвар, Бихаћ и Тузла 12, Приједор, Нови Град, Рибник, Јајце, Сански Мост и Зеница 13, Требиње 14, Мостар 15 и Неум 17 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана