Погледајте какво нас вријеме очекује данас

ГС
Погледајте какво нас вријеме очекује данас

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће у већини предјела бити облачно са кишом, док ће врло топло и претежно сунчано и даље бити на југу Херцеговине.

Јутро је на сјеверу и западу облачније уз повремену кишу и пљускове са грмљавином, док је у осталим пределима и даље сунчаније и суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током пријеподнева и до средине дана облачност са падавинама захватиће и централне и источне предјеле, гдје ће бити услова за јаче локалне непогоде уз обилније падавине и појаву града.

Послије подне и увече у већини предјела нестабилно уз повремене пљускове са грмљавином, а и даље ће постојати услови за локалне непогоде.

На југу Херцеговине остаје врло топло и претежно сунчано.

Максимална температура ваздуха биће од 26 до 33, на југу до 36, у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, повремено у зони пљускова и јак, сјеверних смјерова.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Гацко 16, Соколац и Чемерно 17, Хан Пијесак и Калиновик 19, Вишеград, Фоча, Мркоњић Град, Рибник, Рудо, Сарајево и Бихаћ 20, Сребреница и Зеница 21, Бањалука, Билећа и Србац 22, Приједор, Добој и Нови Град 23, Требиње 24, Брчко и Тузла 25, Бијељина 26 и Неум 27 степени Целзијусових. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана