Подржите акцију "С љубављу храбрим срцима"

ГС
Подржите акцију "С љубављу храбрим срцима"

Дођите у Парк "Петар Кочић" у суботу и недјељу, 24. и 25. децембра од 11.00 до 14.00 да дамо заједнички допринос акцији која ће нашим бебама у цијелој Републици Српској обезбиједити сигурније прве тренутке живота и боље шансе за здрав и лијеп живот, објављено је на Фејсбук страници Хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима".

- Позивамо вас да се дружимо, правимо новогодишње украсе и заједно окитимо симболичну јелку живота! Све што вам треба је добра воља и мало времена за цртање, сликање и дружење - наводи се у објави.

Акција "С љубављу храбрим срцима" одржава се 13. пут и ове године је посвећена набавци транспортних инкубатора за породилишта у Републици Српској.

Подржите акцију “С љубављу храбрим срцима”!

Дођите у Парк „Петар Кочић“ у суботу и недјељу, 24. и 25. децембра од 11.00 до 14.00 да дамо заједнички допринос акцији која ће нашим бебама у цијелој Републици Српској обезбиједити сигурније прве тренутке живота и боље шансе за здрав и лијеп живот!

Позивамо вас да се дружимо, правимо новогодишње украсе и заједно окитимо симболичну јелку живота! Све што вам треба је добра воља и мало времена за цртање, сликање и дружење.

Акција „С љубављу храбрим срцима“ одржава се 13. пут и ове године је посвећена набавци транспортних инкубатора за породилишта у Републици Српској.

Видимо се овај викенд у Парку „Петар Кочић“!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана