Подршка за најбоље баскеташе: Mozzart поново уз турнир "3x3 Борик 2024"

Mozzart
Подршка за најбоље баскеташе: Mozzart поново уз турнир "3x3 Борик 2024"

Све је спремно за трећи турнир "3x3 Борик 2024"! Дводневни спортски спектакл почиње сутра на терену испред Спортске сале Старчевица у Бањaлуци. Манифестација, која трећу годину заредом окупља најбоље баскеташе из цијеле Босне и Херцеговине, постала је значајан спортски догађај у граду на Врбасу. Препознали су то и у компанији Mozzart, па су другу годину заредом уз овај сјајни турнир- у улози генералног спонзора.

„Желим да истакнем колико нам значи овај догађај који је постао важан дио наше спортске традиције. Наша мисија је увијек била промоција спорта и здравих стилова живота, а овај турнир је један од начина да ту мисију остваримо. Окупљамо најбоље баскеташе из цијеле БиХ како бисмо заједно уживали у спорту и подржали и младе таленте. Захваљујем се нашим партнерима и генералном спонзору, компанији Mozzart јер су омогућили да овај догађај буде на високом нивоу. Њихова подршка је кључна за организацију турнира и доприноси развоју спорта у нашем граду" поручио је Ненад Талић, директор Спортског центра Борик.

На турниру у највећем насељу у Бањaлуци учествоваће по 16 тимова у сениорској и јуниорској конкуренцији из цијеле БиХ.

„Компанија Mozzart је увијек ту да подржи квалитетне спортске догађаје, што овај турнир свакако јесте. Велики број врхунских екипа и сјајна посјећеност су најбоља препорука да и ове године будемо уз организаторе и учеснике турнира „3x3 Борик 2024". Осим у улози генералног спонзора, бићемо ту као навијач свих сјајних тимова уз жељу да овај турнир настави да траје" поручила је Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Mozzart.

Пријаве за турнир трају још данас, посјетиоци ће моћи да уживају у узбудљивим утакмицама, забави уз ди џејеве, а очекују их и бројне награде. Зато организатори позивају све љубитеље кошарке да током наредна два дана подрже своје фаворите, најављујући викенд испуњен спортом, забавом и дружењем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана